Διόρθωση Αριθμού Πλαισίου: Δικαιολογητικά – Διαδικασία – Παράβολα

Διόρθωση Αριθμού Πλαισίου: Δικαιολογητικά – Διαδικασία – Παράβολα

Γενικές Πληροφορίες:
Σε περίπτωση λάθους του αριθμού πλαισίου στην άδεια κυκλοφορίας, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης ή ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του να μεταβεί στην περιφέρεια που ανήκει το όχημα και να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να γίνει η διόρθωση του αριθμού πλαισίου στην άδεια κυκλοφορίας.

Για τις διαδικασίες διόρθωσης αριθμού πλαισίου οχήματος:
Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται στην αρμόδια Περιφέρεια. Η διαδικασία διόρθωσης του αριθμού πλαισίου ολοκληρώνεται σε 7 περίπου εργάσιμες ημέρες για οχήματα που ανήκουν στο Ν. Αττικής. Για οχήματα με φάκελο στην επαρχία ο χρόνος διαφέρει ανά περίπτωση.

Παράβολα δεν απαιτούνται για την διόρθωση αριθμού πλαισίου.

Τα δικαιολογητικά για την διόρθωση αριθμού πλαισίου:
Άδεια κυκλοφορίας,
Έγγραφη βεβαίωση από ΚΤΕΟ, όπου σημειώνεται έλλειψη για λάθος πλαίσιο.

Εξουσιοδότηση προς τρίτους:
Αν η κατάθεση των δικαιολογητικών δεν γίνει αυτοπροσώπως από τον ενδιαφερόμενο, θα χρειαστεί και εξουσιοδότηση επίσης θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής μαζί με επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του εξουσιοδοτημένου προσώπου.

>> Κατεβάστε εδώ την εξουσιοδότηση

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.