210 24 44 744

Προσφορές και Εκπτώσεις

Άτοκες δόσεις:

Η Direct Plus σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρα σας με τέσσερις (4) άτοκες δόσεις, εφόσον αυτά αφορούν σε ετήσιας διάρκειας συμβόλαια. Απαραίτητη είναι η χρήση πιστωτικής κάρτας (εξαιρούνται DINERS/AMEX). Με άτοκες δόσεις μπορείτε να πληρώσετε σε ένα από τα υποκαταστήματα του δικτύου μας, μέσω Live Pay by Eurobank και τηλεφωνικά με εντολή απομακρυσμένης χρέωσης της κάρτας σας*.

*Οι τηλεφωνικές εντολές λαμβάνονται με την άδεια της Eurobank και οι τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της εντολής και παροχής των στοιχείων της κάρτας σας καταγράφονται και διατηρούνται για ένα χρόνο.

Ειδικές εκπτώσεις ασφάλισης

Αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν ειδικές εκπτώσεις σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος σε συγκεκριμένες επαγγελματικές αλλά και άλλες ειδικές κατηγορίες. Οι εκπτώσεις αυτές μπορούν να φτάσουν και το 25% χαμηλότερα σε σχέση με τα κανονικά ασφάλιστρα, ανάλογα φυσικά με την ασφαλίστρια εταιρεία. Υπάρχουν όμως και άλλες ειδικές εκπτώσεις με βάση κάποια επιβράβευση (π.χ. προσεκτική οδήγηση) ή κάποια συγκεκριμένα κριτήρια (π.χ. κατοχή υβριδικού αυτοκινήτου).

Κάποιες ενδεικτικές κατηγορίες όλων αυτών που προαναφέραμε είναι οι εξής:

Έκπτωση σε Δημόσιους υπαλλήλους

Ειδικές εκπτώσεις παρέχονται στους δημοσίους υπαλλήλους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, στους κληρικούς, στους ιερωμένους καθώς και στους υπάλληλους Αστικών Συγκοινωνιών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ΔΕΚΟ.

Έκπτωση σε Ένστολους

Εκπτώσεις επίσης παρέχονται και σε εν ενεργεία ή συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων, Πυροσβεστικού Σώματος κ.λπ.

Έκπτωση σε Ανέργους

Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους ή πολλές φορές προσφέρουν δωρεάν την επόμενη ανανέωση ενός ασφαλισμένου σε περίπτωση που μείνει άνεργος.

Άλλες ειδικές εκπτώσεις

Θέλοντας να ανταγωνιστούν στην αγορά, υπάρχουν αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις ανταμοιβής ή ακόμα με άλλα κριτήρια.

Ενδεικτικά:

  • Έκπτωση για τον προσεκτικό οδηγό
  • Έκπτωση λόγω ετήσιας ασφάλισης
  • Έκπτωση λόγω συνδυασμού με κάποιο άλλο ασφαλιστικό πακέτο της ίδιας ασφαλιστικής εταιρείας (πχ. Οικογενειακής ασφάλισης, ασφάλιση κύριας κατοικίας, ασφάλιση επιπλέον οχημάτων κ.α.)
  • Ειδική έκπτωση σε περίπτωση κατοχής υβριδικού αυτοκινήτου
  • Έκπτωση στα καινούργια οχήματα με πλήρη κάλυψη
  • Έκπτωση λόγω χαμηλής εκπομπής ρύπων (CO2)
  • Έκπτωση επιβράβευσης πιστότητας

Σας προτείνουμε να συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία στο site μας κατά την αίτηση προσφοράς, ώστε να υπολογιστεί αυτόματα η έκπτωση σας εάν ανήκετε σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.

Δείτε ακόμη

Ότι θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση και την οδήγηση του οχήματός σας είναι εδώ. Όλοι εδώ στη direct insurance θεωρούμε ότι η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας. Είμαστε εδώ λοιπόν για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώσουμε. Καλέστε μας τώρα στο 210 24 44 774

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι