Σύγκρινε online τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Συνεργαζόμαστε με πολλές ασφαλιστικές εταιρίες με στόχο να σας παρέχουμε αξιοπιστία, ευελιξία και πολλές επιλογές για το δικό σας όφελος. ∆ιαπραγματευόμαστε καθημερινά ώστε να σας παρέχουμε ειδικά προνόμια και εκπτώσεις, αξιόπιστη ασφάλιση και οικονομία

Εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές για το δικό σου αυτοκίνητο!

Στην Direct Plus φροντίζουμε συνεχώς για να σας προσφέρουμε χαμηλό κόστος, καλύτερες παροχές, άμεση και συνεπή εξυπηρέτηση!

* Ενδεικτικές τιμές για Φ.Ι.Χ.
* Οι παραπάνω τιμές αφορούν 6μηνη ασφάλιση φορτηγού, όχημα 1ης κυκλοφορίας 2017 και οδηγό 40 ετών

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι

Μάθετε για εμάς

Για όγδοη συνεχή χρονιά η Direct Plus insurance εξειδικεύεται με επιτυχία στις ασφαλιστικές υπηρεσίες αυτοκινήτων. Η φιλοσοφία μας: Ο οδηγός αξίζει το καλύτερο και εμείς είμαστε εδώ για να τα προσφέρουμε. Επιλογές από πολλές αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και online σύγκριση από την άνεση του σπιτιού σου. Κάθε μέρα διαπραγματευόμαστε ώστε να σου παρέχουμε οικονομικές λύσεις, μοναδικές προσφορές και άτοκες δόσεις. Όλα όσα χρειάζεσαι για να οδηγείς με σιγουριά. Στην Direct Plus όμως δεν σταματάμε εδώ. Εδώ έχεις επιπλέον και τον εξειδικευμένο προσωπικό σου σύμβουλο! Συνεργαζόμαστε με την ΚΤΕΟΗellas Autovision και θα μας βρεις σε 6 σημεία στην Αττική, με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε εμείς όλα για εσένα και να υποστηρίξουμε σε ότι χρειαστείς, παρέα με καφέ, σε ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον.

Όλοι οι άνθρωποι της direct plus είναι εδώ για σένα!

ΓωγώΣιλβέστρου

Η Γωγώ διαχειρίζεται το περιβάλλον της online ασφάλισης, ώστε να προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους χρήστες του site μας.

ΤζώρτζιαΦαμελιάρη

Η Τζώρτζια είναι διαπιστευμένη ασφαλιστική σύμβουλος. Ως μέλος της Direct Plus ομάδας, βρίσκεται στο ΚΤΕΟ Σταυρού για να σας εξυπηρετήσει προσωπικά.

ΝάνσυΚασούμπη

Η Νάνσυ είναι η ζωντάνια της παρέας, η network support της Direct Plus. Θα την βρείτε στα κεντρικά της εταιρίας στο Μενίδι.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!