210 24 44 744

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Στη Direct Plus αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων όπως και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Οι μέθοδοι και οι διαδικασίες μας είναι απόλυτα συγχρονισμένες, με τους κανονισμούς της Γραμματείας Προσωπικών Δεδομένων, και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Τα προσωπικά στοιχεία που θα δηλώσετε στην εταιρία μας (όπως ενδεικτικά όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.) κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας, θα τηρούνται και θα επεξεργάζονται από την εταιρία μας για την βελτίωση των παρεχόμενων των υπηρεσιών μας. Βάσει των πλαισίων της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και προσωπικών δεδομένων, έχετε τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 για τα προσωπικά σας δεδομένα (κατόπιν γραπτού αιτήματός σας και έναντι του εκάστοτε καθοριζομένου από την Αρχή του ν.2472/1997 ποσού).

Τα στοιχεία, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και διεύθυνσης που θα δηλώσετε, στο πλαίσιο της χρήσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας , δύνανται να τα χρησιμοποιήσουμε για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών ή για την ενημέρωση του χρήστη για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, βάσει των προβλεπόμενων στον Ν. 3471/2006. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης μπορεί, οποτεδήποτε επιθυμεί να αντιταχθεί στη χρησιμοποίηση των παραπάνω στοιχείων του για την προβολή ή προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Δείτε ακόμη

Ότι θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση και την οδήγηση του οχήματός σας είναι εδώ. Όλοι εδώ στη direct insurance θεωρούμε ότι η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας. Είμαστε εδώ λοιπόν για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώσουμε. Καλέστε μας τώρα στο 210 24 44 774

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι