Με όραμα και ενδιαφέρον

Εδώ μας γνωρίζεις όλους με το μικρό μας όνομα. Όλοι εμείς εδώ στην Direct Plus ξεκινήσαμε πριν 8 χρόνια
με φρέσκες ιδέες για να σας παρέχουμε:
Γρήγορη, απλή, online ασφάλιση.
Άμεση & προσωπική εξυπηρέτηση.
Διαφάνεια, σωστές παροχές με οικονομία και χωρίς περιττά κόστη. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Globalnet Insurance Brokers για να καλύψουμε όλες τις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας.
Θέλετε να μας ρωτήσετε…; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!
Καλέστε μας τώρα στο 210 24 44 774.

ΓωγώΣιλβέστρου

Η Γωγώ διαχειρίζεται το περιβάλλον της online ασφάλισης, ώστε να προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους χρήστες του site μας.

ΔημήτρηςΚορρές

Ο Δημήτρης είναι η ψυχή της εταιρίας. Θα τον βρείτε στα κεντρικά μας γραφεία, να πρωταγωνιστεί των συστημικών μας καινοτομιών.


ΤζώρτζιαΦαμελιάρη

Η Τζώρτζια είναι διαπιστευμένη ασφαλιστική σύμβουλος. Ως μέλος της Direct Plus ομάδας, βρίσκεται στο ΚΤΕΟ Σταυρού για να σας εξυπηρετήσει προσωπικά.

ΝάνσυΚασούμπη

Η Νάνσυ είναι η ζωντάνια της παρέας, η network support της Direct Plus. Θα την βρείτε στα κεντρικά της εταιρίας στο Μενίδι.

Ευγενία Καφφετζή

Διευθύνουσα Σύμβουλος Globalnet Mεσίτες Ασφαλίσεων ΙΚΕ

Διαχειριστής Globalnet Experts ΕΠΕ


Συνιδρύτρια και υπεύθυνη των εταιριών Globalnet Net Brokers και Globalnet Experts Επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβηση με ιδιαίτερη εμπειρία σε B2C business, Δίκτυα Συνεργατών αλλά και σε Επιχειρηματικές ασφαλίσεις. Παράλληλα δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και για την Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) όπου είναι και ενεργό μέλος των Ομάδων α) Ίσων Ευκαιριών και β) Νέων Μελών

Με μεγάλη ασφαλιστική προϋπηρεσία , την οποία ξεκίνησε από την ασφαλιστική εταιρία ΦΟΙΝΙΞ-ΓΕΝΙΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ (μετέπειτα Groupama Phoenix) σε τομείς Hull & Aviation αλλά Διοίκησης Προσωπικού . Από το 1992 μέχρι το 1999 ως ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύντρια Επιχειρηματικών Ασφαλίσεων στην μεσιτική ασφαλιστική επιχείρηση Ευρωεπενδυτική Ασφαλιστικών Υπηρεσιών (μετέπειτα EFG –Ασφαλιστικές Υπηρεσίες) του Ομίλου Εurobank

To 1999 ίδρυσε την Executive Insurance Brokers εταιρία που ανήκει στον Όμιλο Εταιριών Σφακιανάκη, την οποία ως Διευθύνουσα Σύμβουλος ανέδειξε μετά από 14 έτη δραστηριότητας, ως μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Email: eugenia@globalnet.gr
Linkedin: /in/eugenia-kaffetzi/

Η ομάδα της πρώτης γραμμής είναι πάντα κοντά σου.

H direct plus δεν είναι μόνο online. Εδώ πίνουμε καφέ με τον οδηγό. Συνεργαζόμαστε με την KTEOHellas Autovision και θα μας βρεις από κοντά σε 6 σημεία στην Αττική. Θέλεις να συζητήσεις απλώς για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου; θέλεις απλώς να συγκρίνεις τιμές και θέλεις να το κάνουμε εμείς για εσένα; Υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί; Είμαστε εδώ για σένα. Γνώρισε μας!

Τζώρτζια Φαμελιάρη

ΣΤΑΥΡΟΣ Λεωφ. Μαραθώνος 9, ΓΕΡΑΚΑΣ

Η Τζώρτζια είναι διαπιστευμένη ασφαλιστική σύμβουλος. Ως μέλος της Direct Plus ομάδας, βρίσκεται στο ΚΤΕΟ Σταυρού για να σας εξυπηρετήσει προσωπικά.
Χάρης Ρηγόπουλος

Λεωφ. Κηφισού 12, Γεφ. Ροσινιόλ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο Χάρης ανήκει στην ομάδα του Περιστερίου και είναι υπεύθυνος για την προσωπική εξυπηρέτηση των οδηγών της ∆υτικής Αττικής.
Νάνσυ Κασούμπη

Λ. ∆εκελείας 100 & Ανεμώνης 5, ΜΕΝΙ∆Ι

Η Νάνσυ είναι η ζωντάνια της παρέας, η network support της Direct Plus. Θα την βρείτε στα κεντρικά της εταιρίας στο Μενίδι.
Στη DIRECT PLUS εσύ πίνεις καφέ και αφήνεις εμάς να ασχοληθούμε με την ασφάλειά σου…

Οδηγός Ασφάλισης

Ό,τι θέλετε να μάθετε για την ασφάλεια του οχήματός σας είναι εδώ. Όλοι εδώ στη Direct Plus insurance θεωρούμε ότι η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας. Είμαστε εδώ λοιπόν για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώσουμε… Θέλετε να μας ρωτήσετε… ; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε ! Καλέστε μας τώρα στο 210 24 44 774

Λένε για εμάς

Άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση από την ομάδα της Direct! Τα έκανα όλα από το τηλέφωνο, ενημερώθηκα, πλήρωσα, μου έστειλαν στο mail το ασφαλιστήριο μου. Ξεκούραστη υπόθεση!

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Α

Ο καλός ασφαλιστής στην δύσκολη στιγμή φαίνεται! Τα παιδιά της Direct Plus μου στάθηκαν στο ατύχημά μου σαν δικοί μου άνθρωποι!

ΜΑΝΩΛΑ ΕΙΡ

Έλαβα προσφορά από την Direct για να ασφαλίσω τα αυτοκίνητα της εταιρίας μου, και αυτή τη στιγμή έχω μειώσει την δαπάνη για ασφάλιστρα πάνω από 20%

ΜΕΤΑΞΑΣ Β.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εμείς εδώ. Αφήστε εμάς να σας εξυπηρετήσουμε!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα τα κάνουμε εμείς όλα για εσάς!

Πατώντας αποστολή συμφωνείτε στους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτουΠατώντας αποστολή συμφωνείτε στους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου

Όλοι οι ασφαλιστικοί μας συμβούλοι είναι διαπιστευμένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος. Θα μας βρείτε στο δίκτυο, σε 6 σημεία στην Αττική.

Είμαστε σίγουρα στο δρόμο σου: Σταυρός, Ν.Φάληρο, Περιστέρι, Μενίδι και Βάρη.Εδώ γνωρίζεις τον εξειδικευμένο σου σύμβουλο με το μικρό του όνομα. Όλοι οι άνθρωποι της Direct Plus είμαστε 8 χρόνια τώρα εδώ, παρέχοντας γνώσεις, υποστήριξη και λύσεις, ώστε να σου παρέχουμε το καλύτερο ασφαλιστικό περιβάλλον!