210 24 44 744

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (PRIVACY POLICY)

Εισαγωγή

Ως διαχειριστές του παρόντος δικτυακού τόπου (εφεξής «ιστοσελίδα») , θέλουμε να σας ενημερώσουμε  ότι η Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ δεσμεύεται στη προστασία και το σεβασμό του απορρήτου  των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σας λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τον σκοπό αυτό.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου  αφορά στις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας www.directplus.gr  και ορίζει τη βάση πάνω στην οποία θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ή που εσείς οι ίδιοι μας παρέχετε.

Θα θέλαμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω προκειμένου να γνωρίζετε τις απόψεις και τις πρακτικές μας σχετικά με τη σύννομη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αυτομάτως αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Πολιτική Απορρήτου καθώς επίσης και με τους Oρους και τις Προϋποθέσεις Xρήσης της ιστοσελίδας όπως αναρτώνται σε αυτή.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας προσδιορίζουν/ταυτοποιούν άμεσα ή έμμεσα.  «Έμμεσα» σημαίνει  «σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες» όπως παραδείγματος χάριν , με το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου σας, ή ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης συσκευής.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από εσάς, τους χρήστες  της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούνται από την Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ , προκειμένου οι χρήστες της ιστοσελίδας να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με την εταιρία μας , για να τους παρέχονται απαντήσεις σε τυχόν  ερωτήματα που θέτουν σε εμάς και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Η Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με αυτή τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της, παρά μόνο σε άμεσους συνεργάτες στην διαδικασία εξυπηρέτησης παραγγελιών.

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR), καθώς και του ευρύτερου νομικού πλαισίου που περιβάλλει την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών του Δικτυακού Τόπου μας, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι η Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ

Όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη της Ιστοσελίδας μας, ο οποίος υποβάλλει αίτηση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, η Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ θα επεξεργάζεται τις προσωπικές πληροφορίες/δεδομένα του ως επεξεργαστής δεδομένων.

Σε περίπτωση που υποβάλετε αίτηση για να γίνετε πελάτης της  Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ, τότε η Πολιτική Προστασίας και Ασφαλείας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία αφορά στους πελάτες μας, θα ισχύει για τη σύννομη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων/πληροφοριών.

Που εφαρμόζεται η Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για την παρούσα ιστοσελίδα και δεν ισχύει πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές εταιρειών τις οποίες δεν ελέγχουμε.

Η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους.  Η Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ δεν είναι  υπεύθυνη για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα άλλων δικτυακών τόπων και σας συνιστά  να ενημερώνεστε για την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της εκάστοτε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε.

Πληροφορίες/Δεδομένα που συλλέγουμε:

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κάποια ή όλα τα είδη των κάτωθι πληροφοριών από εσάς :

Πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε από εσάς/μας παρέχετε απευθείας:

Η Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ σχεδίασε την ιστοσελίδα της έτσι ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να παρέχετε πληροφορίες απευθείας σε εμάς για να δείτε και να περιηγηθείτε  την παρούσα ιστοσελίδα.

Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας, όπως τη συμπλήρωση οποιασδήποτε αίτησης/φόρμας  κλπ, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας δώσετε πρόσθετες  πληροφορίες.

Οι πληροφορίες παρέχονται από εσάς του ιδίους εσείς μετά τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας  επικοινωνίας στην ιστοσελίδα  μας η οποία περιλαμβάνει  μόνο στοιχεία επικοινωνίας (πχ ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και αριθμό κινητού τηλεφώνου).

Επιπλέον των ανωτέρω:

  • Eνδέχεται να σας ζητήσουμε πληροφορίες όταν αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με την λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
  • Σε περίπτωση που εσείς επικοινωνήσετε μαζί μας, ενδέχεται να διατηρήσουμε αρχείο αυτής της αλληλογραφίας/επικοινωνίας.
  • Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ερωτηματολόγια ή έρευνες, τις οποίες χρησιμοποιούμε για ερευνητικούς/στατιστικούς σκοπούς, αν και σε κάθε περίπτωση δεν είσθε υποχρεωμένοι να απαντήσετε σε αυτές.
  • Ενδέχεται να συγκεντρώνουμε λεπτομέρειες για τις ενέργειες που πραγματοποιείτε μέσω του δικτυακού μας τόπου καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων κίνησης, των δεδομένων τοποθεσίας, των ιστολογιών και άλλων δεδομένων επικοινωνίας, τον ιστότοπο που σας παρέπεμψε στον Ιστότοπό μας και τις πηγές στις οποίες έχετε πρόσβαση.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα μας :

Όταν επισκέπτεστε και αλληλεπιδράτε την παρούσα ιστοσελίδα, ενδέχεται να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως:

  • Η  διεύθυνση (ΙΡ) του υπολογιστή σας
  • Ο  τύπος του προγράμματος περιήγησης σας (browser)
  •  Ο τύπος του λειτουργικού σας συστήματος
  • Οι  ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στη δική μας ιστοσελίδα
  • Η ταχύτητα της σύνδεσής  σας
  • Πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή
  • Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Σε περίπτωση που μας παρέχετε πληροφορίες  κατά την επίσκεψη/ χρήση της  ιστοσελίδα μας, η νομική (και νομιμοποιητική βάση), πάνω στην οποία εδράζουμε τη συλλογή και επεξεργασία των απολύτως απαραίτητων προσωπικών δεδομένων, είναι η υλοποίηση της ενέργειας ή της υπηρεσίας που μας έχετε ζητήσει.

Επιπλέον, οι πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την επίσκεψη/ χρήση της ιστοσελίδα μας δύναται να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους λόγους :

  • Για τη διασφάλιση ότι το περιεχόμενο μας παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας.
  • Για την παροχή πληροφοριών  για τα  προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς ή που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή να σας ενδιαφέρουν στο μέλλον.
  • Για την εκπλήρωση  υποχρεώσεών μας, οι οποίες απορρέουν από τυχόν συμβάσεις που συνάπτονται μεταξύ των πελατών μας και της εταιρίας μας.
  • Για την παροχή  πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες μας για σκοπούς marketing.

Επικοινωνίες μέσω email

Με από σχετική συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να σας στείλουμε υλικό επικοινωνίας μέσω e-mail, όπως ενημερώσεις και διαφημιστικά μηνύματα για δικά μας προϊόντα και υπηρεσίες.

Στατιστική ανάλυση

Για να  μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα μας ενδέχεται  να τηρούμε σε συγκεντρωτική μορφή και να αναλύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε με στόχο την  ενίσχυση της  λειτουργικότητά της  και του περιεχομένου της σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

Επιβολή συμμόρφωσης

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να γνωστοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με σκοπό την αποτροπή παράνομων δραστηριοτήτων, την επιβολή συμμόρφωσης προς τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας  και την καθ’ οιονδήποτε τρόπο προστασία των δικαιωμάτων μας και των δικαιωμάτων των επισκεπτών/χρηστών μας.

Διάθεση των πληροφοριών

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο σε συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες έπειτα από υποβολή νόμιμου αιτήματος καθώς σε συνεργαζόμενους με την εταιρία παρόχους υπηρεσιών, εντός και εκτός Ε.Ε., στο πλαίσιο της νόμιμης λειτουργίας της ασφαλιστικής σύμβασης (όπως πχ ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ερευνητές ή πραγματογνώμονες κλπ) και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους στις εξής περιπτώσεις:

  • Σε περίπτωση πώλησης ή αγοράς κάποιας άλλης επιχείρησης ή περιουσιακών στοιχείων αυτής, οπότε ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στον μελλοντικό πωλητή ή αγοραστή μιας τέτοιας επιχείρησης ή περιουσιακών στοιχείων.
  • Αν εμείς ή ουσιαστικά όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία αποκτηθούν από τρίτους, περίπτωση κατά την οποία προσωπικά δεδομένα που κατέχονται από εμάς για τους πελάτες μας, θα είναι ένα από τα μεταβιβασθέντα περιουσιακά στοιχεία.
  • Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση ή προκειμένου να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της ιστοσελίδας μας.
  • Προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια  της ιστοσελίδας, των επισκεπτών/χρηστών μας και οποιουδήποτε τρίτου με τον οποίο αλληλεπιδρούμε για την παροχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Διαβίβαση πληροφοριών

Η εταιρία μας, σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και μοιράζεται τις πληροφορίες των επισκεπτών/χρηστών της μόνο υπό ορισμένες περιστάσεις.

Καθιστούμε πληροφορίες διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα στις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • Ενδέχεται να  κοινοποιήσουμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και τις παρεχόμενες από αυτή υπηρεσίες.
  • Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε άλλους παρόχους για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την ιστοσελίδα, όπως συντήρηση, αναλυτικά στοιχεία, διαφήμιση, μάρκετινγκ, κλπ. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας.
  • Ενδέχεται  να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς για να διερευνήσουμε, αποτρέψουμε ή προβούμε σε ενέργειες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για απάτη, εάν συντρέχουν περιστάσεις που εμπεριέχουν πιθανές απειλές για τη σωματική ακεραιότητα ή άλλα δικαιώματα και συμφέροντα οποιουδήποτε προσώπου, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης  της ιστοσελίδας  ή εάν απαιτείται από το νόμο καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
  • Ενδέχεται  κοινοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν για να απαντήσουμε σε δικαστικές κλητεύσεις, εντάλματα ερευνών, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες ή άλλα μέτρα επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, όπου και αν είναι εγκατεστημένη, καθώς και για να κατοχυρώνουμε και ασκούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή για να αντικρούουμε αξιώσεις εις βάρος μας.

Εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που θα σας γνωστοποιηθούν κατά τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών ή μετά από τη συγκατάθεσή σας.  Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις κοινοποίησης πληροφοριών.

Ασφάλεια των Προσωπικών σας δεδομένων

Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, για τη διασφάλιση και την ασφαλή τήρηση όλων των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή τυχαίας απώλειας προσωπικών δεδομένων, καθώς και για τυχόν χρήση ή πρόσβαση με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, για τη διάρκεια χρήσης των Υπηρεσιών μας.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για εκείνους, για τους οποίους υφίστανται βάσιμοι λόγοι και πραγματική ανάγκη να τα γνωρίζουν. Επομένως, όσοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες σας, το κάνουν μόνο με εξουσιοδοτημένο τρόπο και υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Έχουμε επίσης θεσπίσει όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες για την αντιμετώπιση τυχόν παραβιάσεων της ασφάλειας δεδομένων.

Δυστυχώς, η μετάδοση και η ροή πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής και παρά το γεγονός ότι  θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων σας που μεταφέρονται από την ιστοσελίδα.

Ενημέρωση των προσωπικών σας δεδομένων

Εάν προκύψει οιαδήποτε αλλαγή αναφορικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες/δεδομένα, μπορείτε να τα ενημερώσετε και να προσθέσετε τις αλλαγές, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε κατωτέρω.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή/τροποποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, θα προσπαθήσουμε να τα ενημερώσουμε εντός τριάντα (30) ημερών από την παροχή τυχόν νέων ή ενημερωμένων προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς είναι όσο το δυνατόν ακριβή και ενημερωμένα.

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς και επεξεργαζόμαστε με σκοπό την υλοποίηση της ενέργειας  ή η υπηρεσίας  που μας έχετε ζητήσει, τηρούνται από την Εταιρία μας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, μέχρι είκοσι (20) έτη από τη λήξη της ασφαλιστικής σύμβασης με οποιονδήποτε τρόπο και μέχρι πέντε (5) έτη σε περίπτωση μη σύναψης της ασφαλιστικής σύμβασης.  Τυγχάνουν δε νόμιμης επεξεργασίας από το προσωπικό της εταιρία μας. Υποβάλλοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, αποδέχεστε τη μεταφορά, αποθήκευση ή επεξεργασία τους.

Πόσο καιρό τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τηρούμε όλα τα προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα έχουμε την υποχρέωση σύμφωνα με τους ισχύοντες Νόμους και Κανονισμούς.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα διαγραφούν σε περίπτωση που υποβάλλετε γραπτή αίτηση με αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων  που είναι ήδη σε ισχύ καθώς και σύμφωνα με οποιαδήποτε  νεώτερη σχετική, εθνική ή ευρωπαϊκή νομοθεσία ισχύσει εφεξής, διαθέτετε πλήθος σημαντικών δικαιωμάτων χωρίς κάποια χρέωση.

Έχετε το δικαίωμα της πρόσβασης, διόρθωσης, τροποποίησης, συμπλήρωσης, ενημέρωσης, διαβίβασης, δέσμευσης ή και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, κατόπιν της επικοινωνίας σας μαζί μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@directplus.gr.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, πρέπει να στείλετε μαζί με το αίτημά σας αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτοποίησή σας και  θα λάβετε απάντηση εντός τριάντα ημερών (30), από την παραλαβή του αιτήματός σας.

Τα δικαιώματά σας, συνοψίζονται στα εξής :

  • Στην πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και σε ορισμένες άλλες συμπληρωματικές πληροφορίες, τις οποίες μας έχετε παράσχει οικειοθελώς.
  • Στην αίτηση για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που αφορούν σε εσάς, στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό.
  • Στην αίτηση για λήψη των προσωπικών δεδομένων που αφορούν σε εσάς και έχετε ήδη παράσχει σε εμάς, σε μια δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη με μηχανικά μέσα μορφή και το δικαίωμα να διαβιβασθούν τα δεδομένα αυτά σε τρίτους σε ορισμένες περιπτώσεις,
  • Στο δικαίωμα εναντίωσης ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που αφορούν σε εσάς σε περιπτώσεις άμεσου marketing,
  • Στο δικαίωμα εναντίωσης στη λήψη αποφάσεων που λαμβάνονται με αυτοματοποιημένα μέσα και παράγουν έννομες συνέπειες και αποτελέσματα για εσάς ή σας επηρεάζουν σημαντικά,
  • Στο δικαίωμα εναντίωσης σε ορισμένες περιπτώσεις στη συνέχεια της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, άλλως, το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις,

Στο δικαίωμα αίτησης αποζημίωσης για ζημίες που τυχόν προκλήθηκαν από την παραβίαση των διατάξεων περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ανωτέρω δικαιώματα, παρακαλώ:

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας, που τίθενται αναλυτικώς κατωτέρω.

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας σας μόνον στους εργαζομένους ή τους παρόχους υπηρεσιών που θεωρούμε εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την παροχή προς εσάς προϊόντων ή υπηρεσιών ή για την εκτέλεση της εργασίας τους. Έχουμε επίσης υιοθετήσει τεχνικές, φυσικές και διοικητικές διαδικασίες που είναι κατάλληλες για την προστασία των πληροφοριών που σας αφορούν από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση των προσωπικών σας δεδομένων.

Ανήλικοι κάτω των 16 ετών

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους κάτω των 16 ετών. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό.

Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@directplus.gr.

IP διευθύνσεις και cookies

Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας, του λειτουργικού συστήματος και του τύπου του προγράμματος περιήγησής σας, για τη διαχείριση του συστήματος, την υποστήριξη πελατών και τη συλλογή συνολικών πληροφοριών για εσωτερικούς σκοπούς.

Επιπλέον, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσει cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες, τις οποίες μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας, όταν την επισκέπτεστε. Με τον τρόπο αυτό, ο θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας, για ένα χρονικό διάστημα και έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις πληροφορίες αυτές κάθε φορά που μας επισκέπτεστε .

Τα  cookies μας χρησιμεύουν στα εξής :

  • Να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε τον αριθμό των επισκεπτών μας καθώς επίσης και να διαπιστώνουμε το πώς οι επισκέπτες περιηγούνται στην ιστοσελίδα μας , όταν την χρησιμοποιούν. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας.
  • Να αναγνωρίζουμε  και να επαληθεύουμε τον χρήστη σε διάφορες σελίδες της ιστοσελίδας μας όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
  • Να είμαστε σε θέση να ανακτούμε τα αποθηκευμένα δεδομένα ενός χρήστη.

Τα δεδομένα που αποστέλλουμε και τα οποία συνδέονται με cookies (user-ID, advertising-ID), διαγράφονται αυτόματα μετά την πάροδο 14 μηνών.

Πώς να εκφράσετε ενδεχόμενα παράπονα ή διαμαρτυρίες σας :

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων, σας παρέχει το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Εποπτική Αρχή, εν προκειμένω στο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου) στο οποίο εργάζεστε, διαμένετε μόνιμα ή στον εδαφικό χώρο, στον οποίο έλαβε χώρα εις βάρος σας τυχόν παραβίαση των διατάξεων και νόμων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση : contact@dpa.gr ή τηλεφωνικώς: +30 210 6475600.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Πολιτική Απορρήτου

Σας ενημερώνουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή, αφού έχουμε το δικαίωμα να την ενημερώνουμε οποτεδήποτε κρίνουμε απαραίτητο, , ούτως ώστε αυτή να αντανακλά τις ενδεχόμενες αλλαγές στις πρακτικές μας καθώς και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μετά από κάθε τροποποίηση της εν λόγω Πολιτικής, θα τίθεται στο τέλος η τελευταία ημερομηνία ενημέρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, με τη συνεχιζόμενη χρήση των Υπηρεσιών και της Ιστοσελίδας μας, θεωρείται ότι αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Ερωτήσεις /επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Πολιτική Απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της εταιρίας μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@directplus.gr.

Μπορείτε να αποστέλλετε τα αιτήματά σας για την άσκηση των νομίμων και ανωτέρω αναλυτικώς εκτεθέντων δικαιωμάτων σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@directplus.gr.

Τέλος, σας κοινοποιούμε τα στοιχεία του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της εταιρίας μας :

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα :

Χρήστος Δ. Σέττας

Επταλόφου 18, Μαρούσι 15124

dpo@globalnet.gr

Δείτε ακόμη

Ότι θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση και την οδήγηση του οχήματός σας είναι εδώ. Όλοι εδώ στη direct insurance θεωρούμε ότι η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας. Είμαστε εδώ λοιπόν για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώσουμε. Καλέστε μας τώρα στο 210 24 44 774

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι