210 24 44 744

Πληρωμή & Παραλαβή συμβολαίου

Τρόποι πληρωμής:

 1. Μετρητά: Eξόφλησε τα ασφάλιστρα σου σε όποιο σημείο του δικτύου μας σε εξυπηρετεί με μετρητά.
 2. WebBanking: Μπορείς να μεταφέρεις μετρητά στο λογαριασμό της εταιρίας μας από τον λογαριασμό σου.
 3. LivePay: θα βρεις την εταιρία μας στις συνεργαζόμενες με το Livepayτης Eurobankστη κατηγορία ασφάλειες. Μπορείς να πληρώσεις τα ασφάλιστρα σου χρεώνοντας την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα. Το LivePay υποστηρίζει την εξόφληση με 4 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.
 4. Mybank: Με την υπηρεσία MyBank πραγματοποιείςτην εξόφληση των ασφαλίστρων σου με άμεση χρέωση του τραπεζικού σου λογαριασμού.
 5. Αντικαταβολή: μπορείς να εξοφλήσεις τα ασφάλιστρα σου στο χώρο σου με δική μας χρέωση εξόδων αντικαταβολής.
 6. ∆ΙΑΣnet: η εταιρία μας είναι συμβεβλημένη με το δίκτυο ∆ΙΑΣ και μπορείς να πληρώσεις τα ασφάλιστρα σου στη δική σου τράπεζα κάνοντας χρήση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής που θα σου παρέχουμε.
 7. Πιστωτική/χρεωστική κάρτα: Mπορείς να εξοφλήσεις τα ασφάλιστρα σου σε ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης μας ή με εντολή απομακρυσμένης χρέωσης πληρώνοντας με την κάρτα σου. Αν η κάρτα σου είναι πιστωτική υποστηρίζονται 4 άτοκες δόσεις για συμβόλαια ετήσιας διάρκειας (δεχόμαστε Mastercardκαι VISA).

Τρόποι παραλαβής συμβολαίου:

 1. Με ΕΛΤΑ: Eφόσον έχεις εξοφλήσει τα ασφάλιστρα σου με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους μπορούμε να σου στείλουμε το συμβόλαιο σου στην διεύθυνση που επιθυμείς ταχυδρομικά.
 2. Με courier: Mε δική μας χρέωση στην διεύθυνση που επιθυμείς. Παρακαλούμε σημειώστε: τα ραντεβού για παραλαβή με courier πραγματοποιούνται εντός συγκεκριμένου τριώρου που σας εξυπηρετεί, από τις 9.00πμ έως τις 7.00μμ
 3. Σ’ ένα από τα ΚΤΕΟ του δικτύου της KTEOHellasAutovision.
 4. Με email: Eφόσον έχεις εξοφλήσει τα ασφάλιστρα σου με κάποιον από τους τρόπους πληρωμής που σου παρέχουμε μπορείς να παραλάβεις το συμβόλαιο σου ηλεκτρονικά στο email σου.

Άτοκες δόσεις:

Η Direct Plus σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρα σας με τέσσερις (4) άτοκες δόσεις, εφόσον αυτά αφορούν σε ετήσιας διάρκειας συμβόλαια. Απαραίτητη είναι η χρήση πιστωτικής κάρτας (εξαιρούνται DINERS/AMEX). Με άτοκες δόσεις μπορείτε να πληρώσετε σε ένα από τα υποκαταστήματα του δικτύου μας, μέσω LivePay by Eurobank και τηλεφωνικά με εντολή απομακρυσμένης χρέωσης της κάρτας σας*.

Σας προτείνουμε: Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας, επιλέξτε την ετήσια ασφάλιση και επωφεληθείτε επιπλέον από τις εκπτώσεις για ετήσια ασφάλιστρα που παρέχουν οι περισσότερες εταιρίες.

*Οι τηλεφωνικές εντολές λαμβάνονται με την άδεια της Eurobank και οι τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της εντολής και παροχής των στοιχείων της κάρτας σας καταγράφονται και διατηρούνται για ένα χρόνο

Δείτε ακόμη

Ότι θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση και την οδήγηση του οχήματός σας είναι εδώ. Όλοι εδώ στη direct insurance θεωρούμε ότι η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας. Είμαστε εδώ λοιπόν για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας ενημερώσουμε. Καλέστε μας τώρα στο 210 24 44 774

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι