Δείτε γιατί οι γυναίκες χρεώνονται περισσότερο στα συνεργεία

Δείτε γιατί οι γυναίκες χρεώνονται περισσότερο στα συνεργεία

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ;

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, είναι επειδή οι μηχανικοί υποθέτουν ότι οι γυναίκες πελάτες δεν γνωρίζουν τίποτα για το πως λειτουργούν τα αυτοκίνητα. Όταν όμως οι γυναίκες φαίνονται καλά ενημερωμένες, τότε το τοπίο αλλάζει. 

Η πρώτη συμβουλή για την αποφυγή της απάτης λόγω διάκρισης φύλου στην επισκευή του οχήματος σας, είναι να μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Προτού πάρετε τηλέφωνο για να αναζητήσετε οποιαδήποτε επισκευή, γνωρίστε λίγο περισσότερα πράγματα για το αυτοκίνητό σας

Πληροφορίες για το έτος κατασκευής του, το μοντέλο του, το μέγεθος του κινητήρα του, ενώ ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο των service του.

Οι γυναίκες που δεν γνωρίζουν τίποτε για το όχημα τους, γίνονται πρωταρχικοί στόχοι.

Μια ακόμα συμβουλή είναι να καταφύγετε σε σύγκριση τιμών, ανταλλακτικών και εργασίας για τις τιμές που θα πάρετε προκειμένου να αξιολογήστε τις προσφορές επισκευών και να καταλήξετε.

Προσπαθήστε να αναπτύξετε μια καλή φιλική σχέση με ένα συνεργείο επισκευών το οποίο θα σας αντιμετωπίζει ως μόνιμο πελάτη που δεν θέλει να χάσει, οπότε θα προσέξει την ποιότητα των υπηρεσιών του και τις τιμές.

Για να επιλέξετε κάποιο συνεργείο μπορείτε αρχικά να κάνετε μια απλή αλλαγή λαδιών προκειμένου να δείτε την αντιμετώπιση των συνεργατών του συνεργείου προς εσάς.

Αν σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεστε, μπορείτε να εμπιστευτείτε το συνεργείο και για κάποια πιο σοβαρή βλάβη.

Καλό θα είναι να κάνετε πάντα πολλές ερωτήσεις, να επιμένετε στο να βλέπετε κι εσείς από κοντά που βρίσκεται το πρόβλημα και να ζητάτε διευκρινίσεις. 

Αν αντιληφθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά ή αρνούνται να σας δώσουν πληροφορίες ή διευκρινίσεις τότε είναι ένα καλός λόγος να ψάξετε για ένα άλλο συνεργείο.

Όλοι έχουν περισσότερες από μια επιλογές!

Αν ακολουθείτε σωστά το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου σας, όταν πρέπει να αλλάξετε λάδια ή να κάνετε τις προκαθορισμένες εργασίες σύμφωνα με τα χιλιόμετρα που διανύσατε, θα σας βοηθούσε να προλάβετε αλλά και να αποφύγετε επισκευές που δεν χρειάζονται.

Τέλος, επισκεφτείτε διαδικτυακά μερικούς ιστότοπους συνεργείων που έχουν δημοσιευμένες τιμές για τις εργασίες που παρέχουν προκειμένου να γνωρίζετε τις χρεώσεις του χώρου.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.