Ποιος είναι έτοιμος να κερδίσει από την ασφάλεια;

Ποιος είναι έτοιμος να κερδίσει από την ασφάλεια;

Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜHΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤE

Με τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων σε άνοδο, η εξεύρεση τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων για την ασφάλιση αυτοκινήτων δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Εδώ θα βρείτε συμβουλές για να μειώσετε το κόστος ασφάλισης του οχήματος σας.

Α) Από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να συγκρίνετε τις τιμές της αγοράς

Β) Η συνεργασία με έναν ασφαλιστικό μεσίτη είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Είναι ασφαλιστές που εργάζονται για εσάς. Η δουλειά ενός μεσίτη είναι να σας βοηθήσει να βρείτε τα φτηνότερα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου. Μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τις προσφορές, να βεβαιωθείτε ότι η κάλυψή σας ανταποκρίνεται στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Γ)  Πακέτο αυτοκινήτου και ασφάλισης κατοικίας

Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πακέτο ασφάλισης οχήματος σε συνδυασμό με ασφαλιστική κάλυψη για το όχημα σας. Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε μέχρι και 20% στην ασφάλιση αυτοκινήτων και 10% στην ασφάλιση κατοικίας. Ρωτήστε τον ασφαλιστικό σας μεσίτη για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συνδυασμού υπηρεσιών ασφάλισης

Δ) Επιλέξτε ένα όχημα που είναι λιγότερο πιθανό να κλαπεί

Το όχημα που οδηγείτε επηρεάζει τα ασφάλιστρα, ειδικά αν συχνά γίνεται στόχος κλοπής. Επιλέξτε σοφά τη μάρκα και το μοντέλο αυτοκινήτου.

Ε) Ρωτήστε για τις εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Υπάρχουν πολλοί τύποι εκπτώσεων που διατίθενται για να βοηθήσουν τους οδηγούς να εξοικονομήσουν χρήματα από την ασφάλεια αυτοκινήτου τους. Οι εκπτώσεις ασφάλισης ποικίλλουν από εταιρεία σε εταιρεία, επομένως ζητήστε από τον ασφαλιστικό σας μεσίτη ποιες εκπτώσεις μπορεί να δικαιούστε.

ΣΤ) Διατηρήστε ένα καθαρό record, χωρίς ατυχήματα

Η διατήρηση ενός καθαρού παρελθόντος σε ατυχήματα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου σας χαμηλό.

Οδηγήστε λοιπόν με ασφάλεια - αποφύγετε την επιθετική οδήγηση, υπακούετε σε όλα τα σήματα και τους κανόνες κυκλοφορίας και παραμείνετε στο σπίτι εάν οι οδικές συνθήκες είναι άσχημες.

Ζ) Go Green - Πάρε ένα υβριδικό ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η οδήγηση ενός φιλικού προς το περιβάλλον αυτοκινήτου δεν είναι μόνο καλό για το περιβάλλον, αλλά και για το πορτοφόλι σας! Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση μέχρι 10% για οδηγούς με υβριδικά ή ηλεκτρικά οχήματα. Η μετάβαση στο πράσινο αποδίδει τη μορφή αποταμίευσης σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.

Η) Έχετε περισσότερα από ένα όχημα;

Αποκτήστε την οικογενειακή έκπτωση πολλαπλών οχημάτων

Έχετε πολλά οχήματα στο νοικοκυριό σας; Οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση μέχρι 10% για το συνδυασμό όλων των οχημάτων με την ίδια πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ασφαλισμένο όχημα θα εξοικονομήσει μέχρι και το 10% . Όσα περισσότερα αυτοκίνητα έχετε, τόσο περισσότερο θα εξοικονομήσετε συνολικά.

Θ) Γίνεται πιστός πελάτης

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, ανταμείβουν τους πιστούς πελάτες τους με τη μορφή έκπτωσης ασφάλισης αυτοκινήτου και ανταμείβονται όταν ανανεώνουν την ασφάλεια τους κάθε χρόνο.

Ωστόσο, παρόλο που οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση στους πιστούς πελάτες, εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τις τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου για να δείτε αν προσφέρονται φτηνότερες τιμές από άλλες ασφαλιστικές εταιρίες.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.