Επασφάλιστρο οδηγού κάτω των 23 ετών ή άνω των 70 ετών

Επασφάλιστρο οδηγού κάτω των 23 ετών ή άνω των 70 ετών

Το επιπλέον ποσό που πρέπει να πληρώσει ο ασφαλισμένος στην ασφαλιστική εταιρεία που τον καλύπτει είναι το επασφάλιστρο και συνεπάγεται για τον ασφαλισμένο αυξημένα ασφάλιστρα κατά 30% επί των ασφαλίστρων αστικής ευθύνης και επί προσωπικών ζημιών μόνο.


Ποιος και πότε πληρώνει επασφάλιστρο;

  • Ασφαλιζόμενος με ηλικία κάτω των 23 ετών.
  • Ασφαλιζόμενος με άδεια ικανότητας οδήγησης με χρονική διάρκεια μικρότερη του ενός έτους.
  • Ασφαλιζόμενος με άδεια ικανότητας οδήγησης που δεν έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.
  • Ασφαλιζόμενος που ευθύνεται για περισσότερα από 2 ατυχήματα μέσα σε στο διάστημα 1 χρόνου.
  • Όταν στο αυτοκίνητο έχει προστεθεί κοτσαδόρος για ρυμούλκηση.
  • Όταν το ασφαλισμένο όχημα οδηγείται και από οδηγό με ηλικία άνω των 70 ετών (ισχύει για τις περισσότερες ασφαλιστικές).

Τι θα συμβεί εάν δεν πληρώσουμε επασφάλιστρο;

Οι ασφαλιστικές αφαιρούν το επασφάλιστρο εάν πάψουν να ισχύουν κάποιες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, όπως είναι για παράδειγμα η συμπλήρωση του 23ου έτους της ηλικίας του ασφαλισμένου ή η παρέλευση του ενός έτους από την έκδοση του διπλώματος.
Εάν εμπλακείτε σε ατύχημα και δεν έχετε πληρώσει το επασφάλιστρο που ορίζει η ασφαλιστική εταιρεία, τότε:
Α) εάν το ατύχημα αφορά ζημία προς τρίτους, προβλέπεται πρόστιμο 60% επί των ετησίων ασφαλίστρων που πρέπει να καταβληθεί πριν την πληρωμή της αποζημίωσης,
Β) εάν το ατύχημα αφορά το όχημα του ασφαλισμένου, αποζημιώνεται για το 50% της ζημιάς από την ασφαλιστική.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.