Έξυπνες συμβουλές για οικονομία και σωστές παροχές στα ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας

Έξυπνες συμβουλές για οικονομία και σωστές παροχές στα ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας

Πριν έρθει η ώρα σύναψης ή ανανέωσης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα.

  • Έρευνα αγοράς. Καθώς ο ανταγωνισμός στο τομέα της ασφάλισης είναι μεγάλος, θα μπορούσατε με μία απλή έρευνα αγοράς να βρείτε μία πιο οικονομική ασφάλεια. H εξειδικευμένη ομάδα της Direct Plus μπορεί να κάνει για σας εκτενή συγκριτική τιμολόγηση μεταξύ 15 συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριων και να σας υποβάλλει την καλυτερη προσφορά. Οι κινήσεις είναι απλές: α) Επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210 6100990 β) Στέλνετε το ασφαλιστήριο σας σε φωτογραφία ή σε pdf με e-mail στο: info@directplus.gr
  • Επιλογή σωστών καλύψεων. Πέρα από την βασική ασφάλιση είναι γνωστό ότι παρέχονται επιπλέον καλύψεις. Φυσικά κάθε κάλυψη έρχεται και με κάποια επιβάρυνση με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται το τελικό ποσό ασφάλισης. Σε συνεργασία με κάποιο ασφαλιστικό σύμβουλο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες καλύψεις είναι σημαντικές για εσάς, έχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε την πιο προσιτή για εσάς ασφάλιση. Σαν παράδειγμα, μια σημαντική ασφαλιστική κάλυψη αποτελεί η «κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα» καθώς ο αριθμός των συγκεκριμένων οχημάτων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Επίσης ένα καινούργιο όχημα δεν είναι αναγκαίο να χρεωθεί επιπλέον με οδική βοήθεια καθώς τις περισσότερες φορές ήδη παρέχεται για τα πρώτα χρόνια από την αντιπροσωπεία.
  • Αλλαγή του ποσού απαλλαγής. Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κλίμακες απαλλαγής για τις καλύψεις πυρός, κλοπής και μικτής ασφάλισης. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό αυτό τόσο πιο χαμηλότερο είναι η τελικό ποσό ασφάλισης.
  • Εκπτώσεις. Ερευνήστε αν έχετε δικαίωμα έκπτωσης. Αν εμπίπτετε σε κάποια κατηγορία που δικαιούνται έκπτωση (ένστολοι, δημόσιοι υπάλληλοι, άνεργοι κ.α.), το ποσοστό της έκπτωσης μπορεί να φτάσει έως και το 25%, ανάλογα φυσικά από την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία.
  • Καθορίστε ξανά την αξία του οχήματός σας. Πριν από κάθε ανανέωση του ασφαλιστικού συμβολαίου σας καλό θα ήταν να κάνετε μια έρευνα για την τρέχουσα αξία του οχήματός σας. Πάντα να ασφαλίζετε το όχημά σας με βάση αυτή την αξία. Η έρευνα αυτή μπορεί να γίνει με την βοήθεια ενός ασφαλιστικού συμβούλου ή με αναζήτηση στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων.  
  • Ασφαλής οδήγηση. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες επιβραβεύουν τους οδηγούς τους που δεν έχουν εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα για κάποιο χρονικό διάστημα (συνήθως από 3 έως 5 χρόνια) και αντιθέτως επιβαρύνουν τα ασφάλιστρα για τους οδηγούς που έχουν ιστορικό συχνών ζημιών. Οπότε η ασφαλής οδήγηση του οχήματός σας δεν θα σας αποφέρει μόνο ασφάλεια και λιγότερες ζημιές αλλά και οικονομία στην τσέπη σας.
  • Διάρκεια ασφάλισης. Η επιλογή του χρόνου ασφάλισης του οχήματός σας καθορίζει και το συνολικό ποσό ασφάλισης. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν ετήσια διάρκεια, συνήθως είναι 3% έως 5% χαμηλότερα από αυτά 6μηνης διάρκειας. Να προσθέσουμε εδώ ότι h Direct Plus insurance σας προσφέρει επιπλέον 4 άτοκες μηνιαίες δόσεις για τα ετήσια ασφάλιστρα μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
  • Ενημέρωση για αλλαγές. Σε περίπτωση που έχουν αλλάξει κάποια στοιχεία σας (π.χ. αλλαγή τόπου κατοικίας, προσθήκη επασφάλιστρου νέου οδηγού ή ηλικίας κ.α.), ενημερώστε τον ασφαλιστικό σύμβουλό σας καθώς πιθανόν να υπάρχουν αλλαγές στο συνολικό ποσό ασφάλισης.  
  • Ασφάλιση σε μία εταιρία. Σε περίπτωση που έχετε παραπάνω από ένα όχημα, προτιμήστε να ασφαλίσετε όλα τα οχήματά σας στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία. Πολλές εταιρείες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις για επιπλέον οχήματα. Επιπλέον πολλές εταιρείες παρέχουν ….ειδικές εκπτώσεις σε παντρεμένα ζευγάρια που έχουν και οι δύο ασφαλισμένα το οχήματά τους στην ίδια ασφαλιστική εταιρία.
  • Εξοπλισμός Ασφαλείας. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν πιο οικονομικές τιμές σε οχήματα που διαθέτουν προστασία από αντικλεπτικά συστήματα συναγερμού.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.