4 προαιρετικές καλύψεις που δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε

4 προαιρετικές καλύψεις που δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε

Μπορεί κάποιες καλύψεις να ονομάζονται προαιρετικές  υπάρχουν όμως 4 που δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε και που όλοι πρέπει να έχουμε στο συμβόλαιο του Ι.Χ. μας.
Οι προαιρετικές καλύψεις έχουν ένα πρόσθετο μικρό κόστος για το συμβόλαιο ασφάλισης του αυτοκινήτου μας, όμως αξίζει να τις συμπεριλάβουμε στο ασφαλιστικό μας πακέτο, καθώς μας προστατεύουν από μεγαλύτερα έξοδα:

Οδική βοήθεια: Απαραίτητη εξίσου με την ίδια την βασική ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας, η οδική βοήθεια αποτελεί ίσως την βασικότερη προαιρετική κάλυψη. Σας καλύπτει σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας σε βλάβη ή ατύχημα. Επίσης, ανάλογα με την ασφαλιστική σας εταιρεία μπορούν να καλυφθούν και έξοδα διαμονής σε περίπτωση που το όχημά ακινητοποιηθεί μακριά από τον τόπο διαμονής σας. Επίσης, εφόσον έχει εκδοθεί Πράσινη Κάρτα Ασφάλισης και έχει ενημερωθεί η ασφαλιστική σας εταιρεία, η οδική βοήθεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν χρειαστεί και στο εξωτερικό.
Δείτε περισσότερα >>

Θραύση Κρυστάλλων: Σημαντική προαιρετική ασφάλιση που καλύπτει την επισκευή του εμπρός και πίσω παρμπρίζ και των παραθύρων. Χρήσιμη κάλυψη για περιπτώσεις όπως ζημιά από πέτρα που πετάχτηκε από άλλο όχημα, από απρόβλεπτες ζημιές στο σημείο που παρκάρατε το αυτοκίνητό σας κ.α. Ο ασφαλισμένος έχει την δυνατότητα επισκευής ή πλήρης αντικατάστασης της γυάλινης επιφάνειας που έγινε η ζημιά. Δεν καλύπτονται φανάρια και η ηλιοροφή.
Δείτε περισσότερα >>

Φροντίδα ατυχήματος: Εξίσου χρήσιμη προαιρετική κάλυψη αποτελεί η φροντίδα ατυχήματος. Σε περίπτωση ατυχήματος, μετά από την ειδοποίηση της ασφαλιστικής σας εταιρείας, έρχεται άμεσα στον χώρο κάποιος εκπρόσωπος. Αυτός αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται μετά από ένα ατύχημα: Την συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων, την κλήση της Αστυνομίας, την ρυμούλκηση του οχήματος σας αν χρειαστεί.

Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα: Δεδομένου ότι ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων στην χώρα μας είναι σημαντικός, η προαιρετική αυτή ασφάλιση, μπορεί να φανεί χρήσιμη. Με την κάλυψη αυτή εξασφαλίζουμε την αποζημίωσή μας από την δική μας ασφαλιστική εταιρεία  σε περίπτωση που εμπλακούμε ως «μη υπαίτιοι» σε ατύχημα με όχημα που δεν είναι ασφαλισμένο.

Δείτε ακόμη: Προαιρετικές Καλύψεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Δείτε πριν αποφασίσετε!

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.