Τα 12 αντικείμενα που θα πρέπει σίγουρα να πάρετε μαζί σας στο οδικό ταξίδι με τα παιδιά!

Τα 12 αντικείμενα που θα πρέπει σίγουρα να πάρετε μαζί σας στο οδικό ταξίδι με τα παιδιά!

TA 12 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των μετακινήσεων και των οδικών εκδρομών!

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο αποτελεί διασκέδαση για την οικογένεια και περισσότερο για τα παιδιά, και πάντα θέλουμε να είσαστε σίγουροι ότι έχετε πάρει μαζί σας όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ!

 

Εδώ θα βρείτε τα 12 πράγματα που θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε μαζί:

 1. Αντηλιακό

 

Τα αντιηλιακά για παιδιά και ενήλικες είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να συμπεριλάβετε στις αποσκευές σας. Προσοχή μην το καταχωνιάσετε κάτω κάτω στη βαλίτσα διότι θα το χρειαστείτε σίγουρα και στο ταξίδι με το όχημα σας, καθώς ο ήλιος θα είναι συνοδοιπόρος σας στη διαδρομή

 

 1. Παγωμένο νερό

Βάλτε στην κατάψυξη ένα ή δύο λίτρα νερό, από το προηγούμενο βράδυ. Την ημέρα του ταξιδιού θα έχετε και κρύο νερό καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας εφόσον ο πάγος θα λιώνει σιγά σιγά

 

 1. Σνακ

Εκδρομή με το αυτοκίνητο και παιδιά χωρίς υγιεινά σνακ δεν γίνεται. Γι’ αυτό προετοιμάστε από την προηγούμενη ημέρα μια τσάντα με τοστάκια, ξηρούς καρπούς, μπάρες δημητριακών, χυμούς και φρούτα. Έτσι δεν θα πεινάσετε και θα αποφύγετε χρονοβόρες στάσεις. Απλά φροντίστε να αποφύγετε οποιοδήποτε τρόφιμο είναι επιρρεπής σε αλλοίωση από τη θερμότητα όπως τα γαλακτοκομικά και αλλαντικά

 

 1. Πικέ Κουβέρτες

Οι δροσερές αυτές καλοκαιρινές κουβέρτες είναι ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο στοιχείο στο αυτοκίνητο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως  μαξιλάρι για έναν υπνάκο, να στρωθούν κάτω στο έδαφος για ένα picnicking έξω κατά τη διάρκεια της οδικής διαδρομής ή ακόμα να καλύψουν μέρος των τζαμιών προκειμένου να περιορίσουν τον ήλιο μέσα στην καμπίνα του οχήματος

 

 1. Εντομοαπωθητικά / Αντί κουνουπικά / Αμμωνία

Το καλοκαιράκι όλοι γνωρίζουμε ότι τα έντομα και τα κουνούπια που συναντάμε στη φύση είναι πάρα πολλά. Για να είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε ανεπιθύμητα τσιμπήματα προμηθευτείτε με φαρμακευτικά σκευάσματα κατάλληλα για παιδιά προκειμένου να προστατέψετε την οικογένεια σας.

 

 1. Ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια

Ζητώντας από τα παιδιά να καθίσουν χωρίς απασχόληση για αρκετές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο δεν είναι και το καλύτερο. Κρατήστε τα παιδιά απασχολημένα και χαρούμενα παίρνοντας μαζί μερικά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Ορισμένες οικογένειες έχουν παιχνίδια ειδικά και μόνο για το αυτοκίνητο, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα συναρπαστικά για τα παιδιά που ανυπομονούν να παίξουν με τα συγκεκριμένα παιχνίδια που δεν έχουν στην καθημερινότητα τους.

 

 1. Οδικοί Χάρτες

Γνωρίζοντας ότι ζούμε στο 2019 και χρησιμοποιούμε το τηλέφωνό ή το GPS για να βρούμε οδηγίες διαδρομών, αλλά ακούστε μας: οι χάρτες θα σας βοηθήσουν αν βρεθείτε σε μια διαδρομή που δεν έχει δίκτυο και αυτό δεν είναι σπάνιο στους επαρχιακούς δρόμους. Οι χάρτες μπορούν επίσης να γίνουν ένα διασκεδαστικό μάθημα γεωγραφίας για τα παιδιά. Τοποθετήστε τον χάρτη της χωράς στην πίσω τσέπη των καθισμάτων, ώστε να τον ανοίγουν και να τον μελετάνε τα παιδιά.

 

 1. Φακό

Θα πρέπει να έχετε πάντα έναν φακό στο αυτοκίνητό σας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όλο το χρόνο. Ταξιδεύοντας με τα παιδιά σημαίνει ότι πολλά πράγματα πέφτουν συνεχώς στο πάτωμα του αυτοκινήτου και ένας φακός μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.  Ο φακός είναι επίσης χρήσιμος όταν αναζητάτε δικά σας αντικείμενα όταν τα παιδιά κοιμούνται (αν είστε τυχεροί) και δεν θέλετε να τα ξυπνήσετε, ανάβοντας φώτα.

 

 1. Μπαταρίες

Μιλώντας για φακούς, θα θελήσετε να σιγουρευτείτε ότι έχουν μπαταρίες. Φυλάξτε σε ένα σημείο στο αυτοκίνητο επιπλέον μπαταρίες (ιδανικά στο ίδιο μέρος που κρατάτε τον φακό). Επιπλέον, όταν έχετε παιδιά και έχουν μαζί το αγαπημένο τους παιχνίδι ή gadget θα γνωρίζεται ότι οι μπαταρίες τελειώνουν με γοργούς ρυθμούς. Γνωρίζετε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να έχετε επιπλέον μπαταρίες. Βάλτε στο ντουλαπάκι διαφορετικά μεγέθη μπαταριών ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ!

 

 1. Κουτί πρώτων βοηθειών

Δεν είναι το πιο διασκεδαστικό στοιχείο, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ένα κιτ πρώτων βοηθειών, όπως τα bandaids, τα αντισηπτικά μαντιλάκια, η αντιβιοτική κρέμα, τα αντιπυρετικά χάπια και το θερμόμετρο, θα σας επιτρέψουν να χειρίζεστε γρήγορα και με ασφάλεια τις μικρές ανεπιθύμητες καταστάσεις χωρίς να αγχωθείτε ψάχνοντας ανοιχτό φαρμακείο

 

 1. Μαρκαδόρους και βιβλία δραστηριοτήτων

Τα τετράδια ζωγραφικής και δραστηριοτήτων μπορούν να απασχολήσουν ευχάριστα παιδιά πολλών ηλικιών. Πιάνουν ελάχιστο χώρο στο αυτοκίνητο και το καλύτερο από όλα - κρατάνε τα παιδιά ήσυχα! Μπορείτε να τα βρείτε σχεδόν παντού, και κυκλοφορούν σε μια ατελείωτη θεματική γκάμα.

 

 1. Ακουστικά & Καλώδια φόρτισης

Τα ακουστικά είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ και εξυπηρετούν τα άτομα που θέλουν να ακούσουν μουσική ή να παρακολουθήσουν μια ταινία ενώ οι υπόλοιποι όχι.

Όταν τα κινητά τηλέφωνα είναι η βασική μέθοδος επικοινωνίας και παρακολουθείτε το GPS μέσα από το smart phone σας, τότε οι φορτιστές αυτοκινήτου είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας φορτιστές λειτουργικούς και με τη σωστή υποδοχή για φόρτιση στο αυτοκίνητο.

 

Έχοντας λοιπόν τα παραπάνω αντικείμενα στο αυτοκίνητο σας, σίγουρα θα ταξιδέψετε με λιγότερο στρες και περισσότερη ανεμελιά, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι και τις διακοπές σας με τα παιδιά.

 

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.