Τι ισχύει με τον αντικαπνιστικό νόμο στα ΙΧ

Τι ισχύει με τον αντικαπνιστικό νόμο στα ΙΧ

Αυστηρά πρόστιμα προβλέπονται για τους οδηγούς ΙΧ που καπνίζουν ενώ υπάρχει ανήλικο παιδί έως 12 ετών στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με τον αντικαπνιστικό νόμο που έχει θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση, επιχειρώντας να θέσει τέλος στη κακιά συνήθεια χιλιάδων οδηγών.

Το διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ θα καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί που καπνίζουν με παιδιά στο όχημα και δεν υπακούν τους κανόνες, ενώ θα υποχρεούνται να καταβάλουν το ίδιο ποσό ακόμα κι εάν δεν διέπραξαν οι ίδιοι την παράβαση, αλλά ο συνεπιβάτης/συνοδηγός.

Αφαίρεση διπλώματος

Συμπληρωματικά να πούμε επίσης, ότι στους οδηγούς που παραβαίνουν τους κανόνες, θα επιβάλλεται και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για διάστημα ενός μηνός για κάθε παράβαση έστω και αν δεν διέπραξαν οι ίδιοι την παράβαση, αλλά πρόσωπο που επιβαίνει στο αυτοκίνητο.

Απαγόρευση και για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο για τον αντικαπνιστικό νόμο, δεν εξαιρούνται ούτε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αλλά και πάσης φύσεως φυτικά προϊόντα καπνίσματος.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από αστυνομικά όργανα στους δρόμους της χώρας, ώστε να διαπιστώνεται η παράβασης και η επιβολή των προαναφερόμενων διοικητικών ποινών.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.