Οδική Βοήθεια: Ένας σημαντικός και χρήσιμος σύμμαχος

Οδική Βοήθεια: Ένας σημαντικός και χρήσιμος σύμμαχος

Η μεγάλη σημασία της Οδικής Βοήθειας

Πόσες φορές έχετε βρεθεί αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο συμβάν ή έχει  ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό σας από κάποια απρόβλεπτη μηχανική βλάβη;
Πόσες φορές έχετε μείνει με το αυτοκίνητό σας από λάστιχο, μπαταρία ή από κάποια άλλη βλάβη και δεν μπορείτε να το μετακινήσετε;
Η οδική βοήθεια αποδεικνύεται σωτήρια,  αφού συνήθεις βλάβες και διάφορα απρόσμενα γεγονότα είναι πιθανόν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητό σας ανά πάσα στιγμή.


Τι είναι η οδική βοήθεια;
Η οδική βοήθεια είναι μια προαιρετική κάλυψη στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας που ενεργοποιείται κάθε φορά που υπάρχει κάποια βλάβη ή ατύχημα, αποτελεί μια αναγκαία παροχή, η οποία έρχεται να προσφέρει βοήθεια σε μια “δύσκολη” ώρα.
Στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται από μόνες τους  στον τομέα της οδικής βοήθειας, αλλά και μέσω ασφαλιστικών εταιριών. Πολλές εταιρίες οδικής βοήθειας συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρίες παρέχοντας επιπλέον και την υπηρεσία ‘’φροντίδα ατυχήματος’’ και άλλες νοσοκομειακές παροχές, που είναι απαραίτητες μετά από κάποιο ατύχημα.

Πώς θα καλέσετε την οδική βοήθεια;
Επικοινωνήστε με την εταιρία που συνεργάζεστε σε περίπτωση ανάγκης. Η κάθε εταιρία διαθέτει το δικό της τηλεφωνικό αριθμό, με τον οποίο οι συνδρομητές της μπορούν να έρθουν σε επαφή. Στην τηλεφωνική κλήση, θα πρέπει να αναφέρεται αν πρόκειται για ατύχημα ή για βλάβη καθώς και να γνωστοποιήσετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας και το ονοματεπώνυμο σας. Ακόμη, αναγκαίο είναι να αναφέρετε τον αριθμό των ατόμων που επιβαίνουν στο όχημα αφού αυτό θα καθορίσει το πώς και με ποιο τρόπο θα γίνει η μεταφορά των επιβαινόντων.

Τι κάνετε αν στο συμβόλαιό σας δεν υπάρχει η κάλυψη της οδικής βοήθειας;
Αν δεν έχετε στο συμβόλαιό σας την υπηρεσία της οδικής βοήθειας και χρειαστεί να την καλέσετε λόγω έκτακτης ανάγκης, να γνωρίζετε ότι όλες οι εταιρίες σχεδόν απαιτούν την καταβολή κάποιου αντιτίμου, που διαφοροποιείται από εταιρία σε εταιρία, ή μπορεί να απαιτηθεί σύναψη συμβολαίου για 3 ή 6 μήνες.
ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
-Σε περίπτωση που κάποιος μείνει από βενζίνη ή ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό του σε υπόγειο parking.
- Σε περίπτωση κακής κατάστασης αυτοκινήτου

Ολοκληρωμένη Οδική Βοήθεια …από την DIRECT PLUS INSURANCE
σε συνεργασία με την INTERPARTNER ASSISTANCE
Μια πολύτιμη κάλυψη για τον οδηγό και το αυτοκίνητο
Η οδική βοήθεια είναι μία από τις σημαντικότερες παροχές που μπορούμε να έχουμε για το αυτοκίνητό μας. Η κάλυψη της Οδικής Βοήθειας παρέχεται στην Ελλάδα, την Ευρώπη και στις χώρες που αναφέρονται στο έντυπο της πράσινης κάρτας σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης. Ακόμη και απώλειας κλειδιών, ζημιάς ελαστικών καθώς και κλοπής.
Mε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, η INTERPARTNER ASSISTANCE βρίσκεται πάντα εκεί να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Συγκεκριμένα:
- Αν το περιστατικό συμβεί στην Ελλάδα, αναλαμβάνει την επισκευή του αυτοκινήτου σας στο σημείο του συμβάντος ή σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επιτόπου επισκευή, το μεταφέρει σε συνεργείο της επιλογής σας.
- Αν το περιστατικό συμβεί στο εξωτερικό, μεταφέρει το όχημά σας στο κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας για την επισκευή επιβαρύνει αποκλειστικά μόνο εσάς.
- Αν είστε στο εξωτερικό και η βλάβη του αυτοκινήτου σας είναι σοβαρή και προβλέπεται το όχημα να μείνει ακινητοποιημένο πάνω από 5 ημέρες, αναλαμβάνει τα έξοδα επαναπατρισμού του οχήματός σας στο τόπο της μόνιμης κατοικίας σας στην Ελλάδα ή στο κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Σας θυμίζουμε ότι τα έξοδα του επαναπατρισμού δεν μπορούν να ξεπερνούν την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας , στην κατάσταση που βρίσκεται τη στιγμή που παραλαμβάνεται.
- Αν η επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορεί να  γίνει επιτόπου και έχετε συμφωνήσει να συνεχίσετε το ταξίδι σας ή να επιστρέψετε στο τόπο κατοικία σας, η INTERPARTNER ASSISTANCE σας παρέχει ένα εισιτήριο, με οποιοδήποτε μέσο, ώστε να επιστρέψετε για να πάρετε πίσω το αυτοκίνητό σας.
-Αν έχετε χάσει τα κλειδιά σας, έρχεται ειδικό συνεργείο και μεταφέρει το αυτοκίνητο σας στο κοντινότερο συνεργείο, ενώ σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο, έρχεται εξειδικευμένος τεχνικός να το ξεκλειδώσει.


Τι προβλέπεται σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας κλαπεί ή ακινητοποιηθεί για περισσότερες από 24 ώρες και η διάρκεια επισκευής κρατήσει πάνω από μία ημέρα;
Η Direct Plus Insurance μέσω της INTERPARTNER ASSISTANCE  για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προσφέρει:
- εισιτήριο για την επιστροφή σας και των επιβαινόντων στον τόπο της μόνιμης κατοικίας σας ή σε άλλο προορισμό μικρότερου κόστους, με τρένο, λεωφορείο, πλοίο ή αεροπλάνο.
- διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο για δύο νύχτες μέχρι 120€  για την Ελλάδα και 300€ για το εξωτερικό.
- ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τουλάχιστον 1.000 cc μέχρι τρεις μέρες, για να επιστρέψετε στον τόπο της μόνιμης κατοικία σας ή σε άλλο προορισμό μικρότερου κόστους,.

Τι προβλέπεται σε περίπτωση ατυχήματος ή θανάτου;
- Σε περίπτωση τραυματισμού δικού σας ή και των επιβαινόντων του αυτοκίνητού σας εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος στο εξωτερικό, αναλαμβάνει τον επαναπατρισμό σας στην Ελλάδα  ή τη μεταφορά σας στο κοντινότερο νοσοκομείο για εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, εφόσον το απαιτεί η κατάσταση της υγείας σας. Φυσικά, ανάλογα και με τη σοβαρότητα του περιστατικού, ο επαναπατρισμός  ή μεταφορά σας γίνεται με τη συνοδεία γιατρού, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.
- Σε περίπτωση θανάτου, αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς της σορού του θανόντος στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του.
- Σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείτε εσείς ή άλλος επιβαίνων του ασφαλισμένου αυτοκινήτου σας  στο νοσοκομείο, αναλαμβάνει να καταθέσει εγγύηση για την ιατρική σας περίθαλψη το ποσό των 6.000€ ανά άτομο και ανά ατύχημα. Να θυμάστε ότι την εγγύηση αυτή πρέπει να την επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης.
- Σε περίπτωση που τραυματιστείτε και δεν είστε σε θέση να φροντίσετε τα ανήλικα παιδιά σας που ήταν μαζί  στο αμάξι, αναλαμβάνει την επιστροφή τους στο μόνιμο τόπο κατοικίας τους με συνοδεία, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
- Σε περίπτωση που είστε στο εξωτερικό και έχετε τραυματιστεί και δεν είστε σε θέση να οδηγήσετε, παρέχει σ’ ένα άτομο της επιλογή σας, εισιτήριο για να φτάσει στον τόπο που βρίσκεται το ασφαλισμένο αυτοκίνητό σας , προκειμένου να το οδηγήσει και να το επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.