Ειδικές εκπτώσεις ασφάλισης : Μήπως δικαιούστε επιπλέον έκπτωση;

Ειδικές εκπτώσεις ασφάλισης : Μήπως δικαιούστε επιπλέον έκπτωση;

Αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν ειδικές εκπτώσεις σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος σε συγκεκριμένες επαγγελματικές αλλά και άλλες ειδικές κατηγορίες. Οι εκπτώσεις αυτές μπορούν να φτάσουν και το 25% χαμηλότερα σε σχέση με τα κανονικά ασφάλιστρα, ανάλογα φυσικά με την ασφαλίστρια εταιρεία. Υπάρχουν όμως και άλλες ειδικές εκπτώσεις με βάση κάποια επιβράβευση (π.χ. προσεκτική οδήγηση) ή κάποια συγκεκριμένα κριτήρια (π.χ. κατοχή υβριδικού αυτοκινήτου).

Κάποιες ενδεικτικές κατηγορίες όλων αυτών που προαναφέραμε είναι οι εξής:

Έκπτωση σε Δημόσιους υπαλλήλους
Ειδικές εκπτώσεις παρέχονται στους δημοσίους υπαλλήλους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, στους κληρικούς, στους ιερωμένους καθώς και στους υπάλληλους Αστικών Συγκοινωνιών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ΔΕΚΟ.

Έκπτωση σε Ένστολους
Εκπτώσεις επίσης παρέχονται και σε εν ενεργεία ή συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων, Πυροσβεστικού Σώματος κ.λπ.

Έκπτωση σε Ανέργους
Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους ή πολλές φορές προσφέρουν δωρεάν την επόμενη ανανέωση ενός ασφαλισμένου σε περίπτωση που μείνει άνεργος.

Άλλες ειδικές εκπτώσεις
Θέλοντας να ανταγωνιστούν στην αγορά, υπάρχουν αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις ανταμοιβής ή ακόμα με άλλα κριτήρια.
Ενδεικτικά:

  • Έκπτωση για τον προσεκτικό οδηγό
  • Έκπτωση λόγω ετήσιας ασφάλισης
  • Έκπτωση λόγω συνδυασμού με κάποιο άλλο ασφαλιστικό πακέτο της ίδιας ασφαλιστικής εταιρείας (πχ. Οικογενειακής ασφάλισης, ασφάλιση κύριας κατοικίας, ασφάλιση επιπλέον οχημάτων κ.α.)
  • Ειδική έκπτωση σε περίπτωση κατοχής υβριδικού αυτοκινήτου
  • Έκπτωση στα καινούργια οχήματα με πλήρη κάλυψη
  • Έκπτωση λόγω χαμηλής εκπομπής ρύπων (CO2)
  • Έκπτωση επιβράβευσης πιστότητας

Σας προτείνουμε να συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία στο site μας κατά την αίτηση προσφοράς, ώστε να υπολογιστεί αυτόματα η έκπτωση σας εάν ανήκετε σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.