Ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων: Προαιρετικά “Υποχρεωτική”

Ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων: Προαιρετικά “Υποχρεωτική”

Η θραύση κρυστάλλων μπορεί να είναι προαιρετική, πρέπει όμως να υπάρχει στα ασφαλιστήριο συμβόλαια όλων.

Η ασφαλιστική κάλυψη για την θραύση κρυστάλλων αποτελεί μία προαιρετική κάλυψη όπου με λίγα επιπλέον χρήματα μπορείτε να εξασφαλίσετε την αποζημίωση ενδεχόμενες ζημιές στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας. Μπορεί να φανεί πολύτιμη στις συχνές περιπτώσεις ζημιάς των τζαμιών του οχήματός σας, αφού το κόστος επισκευής των κρυστάλλων αυτών ή η αντικατάστασή τους τιμολογείται πολύ παραπάνω.

Τι καλύπτει συνήθως η Θραύση Κρυστάλλων;
Καλύπτει με αντικατάσταση ή επισκευή τις φθορές στο μπροστινό ή πίσω παρμπρίζ και στα πλαϊνά παράθυρα.
Η αντικατάσταση κρίνεται πάντα απαραίτητη όταν¨
α/ η φθορά - ζημία βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού,
β/ η ζημιά είναι εκτεταμένη,
γ/ είναι σε απόσταση κοντά στην άκρη του κρυστάλλου, ή
δ/ η διάμετρος της ζημιάς είναι σε κάθε περίπτωση πάνω από 2 εκατοστά.

Χρήσιμη κάλυψη για περιπτώσεις όπως ζημιά από πέτρα που πετάχτηκε από άλλο όχημα, από απρόβλεπτες ζημιές στο σημείο που παρκάρατε το αυτοκίνητό σας κ.α. Ο ασφαλισμένος έχει την δυνατότητα επισκευής ή πλήρης αντικατάστασης της γυάλινης επιφάνειας που έγινε η ζημιά, ανάλογα με τα παραπάνω.
Δεν καλύπτονται συνήθως φανάρια και η ηλιοροφή. Φυσικά όλα εξαρτώνται από τους όρους του ασφαλιστήριου συμβολαίου και μπορούν όλα τα παραπάνω να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης.

Ο ασφαλισμένος έχει την δυνατότητα επισκευής ή αντικατάστασης του κρυστάλλου, ανάλογα με τη σοβαρότητα της ζημιάς, σε κάποια από τις εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο, προτεινόμενες  συνήθως από την ασφαλιστική του εταιρεία.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.