Ανανέωση ασφάλειας; Μερικές συμβουλές πριν αποφασίσετε!

Ανανέωση ασφάλειας; Μερικές συμβουλές πριν αποφασίσετε!

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για να εξασφαλίσουμε το μέγιστο οικονομικό και ασφαλιστικό όφελος ενώ ταυτόχρονα να προστατευτούμε από τυχόν μελλοντικά προβλήματα; Ποια σημεία πρέπει να προσέξουμε πριν προχωρήσουμε σε νέο ασφαλιστικό συμβόλαιο;

  • Το πρώτο πράγμα που μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει αν κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς σχετικά µε τις ασφάλειες των αυτοκινήτων είναι τα πλήρη πακέτα που παρέχονται από πολλές εταιρείες, τα οποία περιλαμβάνουν και προαιρετικές καλύψεις, που συμφέρουν οικονομικά καθώς εμπεριέχονται σε αυτά τα πακέτα σαν προσφορά. Στο σύνολό τους δηλαδή είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση µε το να αγοραστούν σαν ξεχωριστές προαιρετικές καλύψεις.
  • Επιπλέον προαιρετικές καλύψεις, όπως η Φροντίδα ατυχήματος, η Οδική βοήθεια και η Θραύση κρυστάλλων είναι πολύ χρήσιμες και μπορούν να προβούν σωτήριες σε δυσάρεστες και απρόβλεπτες περιπτώσεις.
  • Επίσης, η Νομική προστασία αποτελεί μια προαιρετική κάλυψη η οποία μπορεί να µας καλύψει σε περιπτώσεις εμπλοκής μας σε τροχαίο ατύχημα όσο αφορά όλες τις νομικές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μετά από αυτό.
  • Ο καθορισμός και οι αυξήσεις των τιμών στο ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι ελεύθερες οπότε λόγω του ανταγωνισμού υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής της προσφοράς που μας ενδιαφέρει, φτάνει φυσικά να κάνουμε την ανάλογη έρευνα αγοράς. Προσοχή όμως: Το οικονομικότερα δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο! Πρέπει να γίνει ο έλεγχος κι άλλων παραγόντων πέρα από την τιμή, κυρίως η αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας που θα διαλέξουμε. Αυτή παίζει τον σημαντικότερο ρόλο καθώς θα πρέπει να φανεί αντάξια την στιγμή που θα την χρειαστούμε.
  • Σημαντικό, επίσης, να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, θα πρέπει να γίνει αλλαγή του ασφαλιστήριου συμβολαίου καθώς το υπάρχον παύει να ισχύει.

Σας προτείνουμε: Μία έρευνα αγοράς που πλέον μπορεί να γίνει online, με άνεση χρόνου και από το «ασφαλές» περιβάλλον του σπιτιού σας, μπορεί να σας εξασφαλίσει την κατάλληλη & οικονομική επιλογή σύμφωνα με την ιεράρχηση των δικών σας αναγκών. 

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.