Τα 3 ROAD TRIP που θα πρέπει να κάνεις έστω μια φορά στη ζωή σου!

Τα 3 ROAD TRIP που θα πρέπει να κάνεις έστω μια φορά στη ζωή σου!

TA 3 ROAD TRIPS ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!

Οι λόγοι που αποτελούν αγαπημένα ταξίδια είναι αμέτρητοι. Ένας από αυτούς είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο πρόγραμμα. Απλά παίρνουμε μια βαλίτσα με λίγα πράγματα και φεύγουμε!

Δεν έχουμε να ανησυχούμε ούτε για δωμάτια, τιμές, διαθεσιμότητες, εφόσον στο δρόμο σίγουρα θα βρούμε να διανυκτερεύσουμε σε κάποιο από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι ομορφότερες οδικές διαδρομές που συνδυάζουν μαγικά τοπία και καρποσταλικές παραλίες. 

Διαδρομή #1: Πελοπόννησος, west coast

Θάλασσες, βουνά και χωριά σταματημένα στον χρόνο, κάστρα βγαλμένα μέσα από παραμύθι, αρχαίες πόλεις που μετρούν την Ιστορία τους σε χιλιετίες, εξωτικές παραλίες και μαγεμένα δάση. Όσο και αν πιστεύεις πως την έχεις γυρίσει ολόκληρη, η Πελοπόννησος δεν τελειώνει ποτέ. Πάντα κάτι θα σου έχει ξεφεύγει κι αυτό είναι αναμφίβολα ένα τμήμα της μαγείας της. 

Από την ωραιότατη Καλογριά ως το φαντασμαγορικό Μαυροβούνι, ανάμεσα στην Μεθώνη και την Κορώνη, τα χιλιόμετρα είναι 220 και οι παραλίες ατελείωτες. Στάσεις που επιβάλλεται να κάνετε για βουτιές είναι η Βοϊδοκοιλιά, ο Καϊάφας, στο σημείο απέναντι από την ομώνυμη λίμνη, η Ελαία και η Κουρούτα.

Διαδρομή #2: Η υπεροχή της Ηπείρου

Ώρα να ανακαλύψεις μια ατελείωτη ακτογραμμή διάσπαρτη με παραθαλάσσιους οικισμούς, ονειρεμένες παραλίες, ορεινά χωριά, σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και φυσικά τοπία που σε καλούν συχνά-πυκνά για στάσεις. 

Ιδανικά θα χρειαστείτε μία βδομάδα ή και παραπάνω. Αν δεν έχετε χρόνο, 4 ημέρες είναι αρκετές.

Από την Πρέβεζα ως τη Σαγιάδα με βασικούς σταθμούς την Πάργα και τα Σύβοτα θα συναντήσετε υπέροχα, τιρκουάζ, ιόνια νερά σε μια τέλεια διαδρομή που απλώνεται σε 108 χορταστικά χιλιόμετρα.

Ξεκινώντας από τα Σύβοτα, θα βουτήξετε οπωσδήποτε στη Μπέλα Βράκα, και εν συνεχεία στην Πέρδικα, το Καραβοστάσι, που είναι η δική μας αγαπημένη από τις παραλίες της Ηπείρου, στο Σαρακίνικο, το Μέγα Ντράφι, την Αμμουδιά όπου εκβάλλει ο Αχέροντας, τη Λυγιά και το Μονολίθι. Καταλήγετε στην Πρέβεζα, για αλλαγή σκηνικού και ένα σούπερ city break.

Διαδρομή #3: Κρήτη

Με τόσες πολλές εικόνες, τόπους, επιλογές, ομορφιές και διαφορετικές εμπειρίες όλο το νησί είναι η τέλεια επιλογή για ένα απίθανο road trip! Θα χρειαστείς διάθεση για περιπέτεια, όρεξη για να ανακαλύψεις νέα μέρη, και φυσικά καλή παρέα.

 Εμείς σου προτείνουμε μαγευτικές διαδρομές και σου εγγυόμαστε ότι θα ζήσεις once in a lifetime εμπειρίες!

Ξεκινάμε από το υπέροχο Φραγκοκάστελλο και διανύουμε τα 115 χιλιόμετρα που το χωρίζουν από τα εξωπραγματικά Μάταλα, βουτώντας ενδιάμεσα σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες ολόκληρης της Κρήτης: Στο Δαμνόνι, την Πρέβελη με το ποταμάκι της, την Τριόπετρα και τον Άγιο Παύλο με τους γιγάντιους αμμόλοφους.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.