Πώς ξεκολλάμε το αυτοκίνητό μας από το χιόνι, τη λάσπη ή την άμμο

Πώς ξεκολλάμε το αυτοκίνητό μας από το χιόνι, τη λάσπη ή την άμμο

Τι κάνω αν έχει κολλήσει το αμάξι μου στην λάσπη, στο χιόνι, στο χώμα ή σε βρεγμένο δρόμο με ανηφορική κλίση

- Επιλέγουμε πρώτη ταχύτητα και πατάμε ήρεμα το γκάζι, ώστε να αποφύγουμε το σπινάρισμα των τροχών.
- Αποφασίζουμε αν θα κινηθούμε εμπρός ή πίσω, ώστε να επιλέξουμε κατηφορική διαδρομή ή την λιγότερη ολισθηρή.
- Τοποθετούμε τα πατάκια του αυτοκινήτου μας και τα σφηνώνουμε εμπρός στους τροχούς. Εάν χρειαστεί σκάβουμε λίγο έστω και με χέρια, ώστε να σφηνώσουμε τα πατάκια καλύτερα στους τροχούς και να βρούμε πιο σταθερή επιφάνεια.
Την πρακτική αυτή τη χρησιμοποιούμε επαναλαμβανόμενα εάν χρειαστεί, έως ότου βρούμε σταθερή πρόσφυση και το αυτοκίνητό μας μπορεί να μετακινηθεί απροβλημάτιστα.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.