Αριθμοί έκτακτης ανάγκης στους Ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους

Αριθμοί έκτακτης ανάγκης στους Ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους

Οι αυτοκινητόδρομοι που λειτουργούν στην Ελλάδα, αλλά και όσοι βρίσκονται υπό κατασκευή, διαθέτουν τηλεφωνικούς αριθμούς, στους οποίους ο οδηγός μπορεί να καλεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:
- Αττική Οδός: 1024
- Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (ΠΑΘΕ Μαλιακός-Κλειδί): 1075
- Μορέας (Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος -Τρίπολη -Καλαμάτα): 1025
- Νέα Οδός (ΠΑΘΕ Αθήνα-Μαλιακός & Σχηματάρι-Χαλκίδα) & Κεντρική Οδός (ΠΑΘΕ Σκάρφεια Φθιώτιδας μέχρι Ράχες Φθιώτιδας):1075
- Ολυμπία Οδός (Ε.Ο. Ελευσίνας-Κορίνθου-Πατρών) 1025
- Εγνατία Οδός 1077
- Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου 26340-39010 & 39011

Καλέστε στα τηλέφωνα αυτά στις παρακάτω περιπτώσεις:
- Αν εμπλακείτε σε ατύχημα.
- Αν είστε αυτόπτης μάρτυρας κάποιου ατυχήματος.
- Αν το αυτοκίνητό σας παρουσιάσει κάποια βλάβη και ακινητοποιηθείτε.
- Αν παρατηρήσετε κάτι επικίνδυνο στο οδόστρωμα (π.χ. πεσμένο φορτίο, σκασμένο λάστιχο φορτηγού, ζώο κ.λπ.).
- Αν νιώσετε αδιαθεσία ή δυσφορία κατά την οδήγηση.

Μην καλείτε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για να ζητήσετε γενικές πληροφορίες.

Χρήσιμες συμβουλές:
Εάν βρεθείτε σε έκτακτη ανάγκη και δεν θυμάστε τον αριθμό που θα πρέπει να καλέσετε, καλέστε το 100 ή το 112, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης.
Βάσει του Κ.Ο.Κ., η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση επιτρέπεται μόνο όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας.

Η Direct Plus με μια ματιά

9000 ευχαριστημένοι πελάτες
17 ασφαλιστικές εταιρίες
6 έτη εξειδίκευσης και εμπειρίας
12 ασφαλιστικοίο σύμβουλοι
Το παρόν άρθρο συνέταξε και επιμελήθηκε το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης της ΚΤΕΟΗellas Autovision. Η KTEOHellas στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παροχών και εξυπηρέτησης, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα δωρεάν ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές διαδικασίες του οδηγού! Τα 6 ΚΤΕΟ στην Αττική της ΚΤΕΟΗellas Autovision είναι πάντα ανοικτά για να ενημερώσουν και να παρέχουν λύσεις και να διευκολύνουν του οδηγούς σε θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές τους διαδικασίες.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ME 1 ΚΛΙΚ

Θέλεις να ελέγξεις τα ασφάλιστρά σου χωρίς κόπο; Θα το ελέγξουμε εμείς και θα σου προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες από τις πλέον επώνυμες εταιρίες. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι υποχρέωσή μας.

Στείλε μας το ασφαλιστήριό σου σε φωτογραφία ή pdf με e-mail
Σε 10 λεπτά θα έχεις την προσφορά μας, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ
Έως 20% οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις Πολλές εταιρίες σας παρέχουν εκπτώσεις αν έχετε πολλά αυτοκίνητα στην οικογένεια σας ή είστε ιδιοκτήτης άνω του ενός οχήματος.
Έως 20% έκπτωση επαγγέλματος Πολλές εταιρίες παρέχουν εκπτώσεις σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Θυμηθείτε πάντα να μας αναφέρετε την ιδιότητα σας ή το επάγγελμα σας.
Έως 15% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια Σχεδόν όλες οι εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες που επιλέγουν να ασφαλιστούν με συμβόλαια ετήσιας διάρκειας. Σε συνδυασμό με τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρει η Direct Plus, το όφελος είναι σημαντικό.